İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı Hk.

Eki 20, 2017

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisi 03/10/2017 Tarih ve 3115 Sayılı Yazısı

67 bin ihracatçı firmanın temsilcisi Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak, katına değerli ihracatımızın artırılması amacıyla Ar-Ge, inovasyon, tasarım ve markalanma çalışmalarına odaklanmış bulunmaktayız. Bu doğrultuda TİM ve Sabancı Üniversitesi işbirliği ile geliştirilen İnoSuit – İnovasyon Odaklı Mcntorluk Programı; ülkemizin ihracat gücünü yaratıcılıkla, yenilikçilikle ve yüksek katma değerle arttırmak amacıyla, özgün ve bilimsel bir metodolojiyi hayata geçirmeyi hedeflemiştir.

Bu kapsamda, hali hazırda devam eden ve 2017 yılı Kasım ayında bitmesi planlanan program ile ülkemizde “inovasyon yönetimi” konusunda yetkinliği ve üniversite-sanayi işbirliği konusundaki motivasyonu yüksek üniversitelerimiz ve akademisyenlerimiz ile “kurumsal inovasyon sistemlerini” oluşturmayı hedefleyen ihracatçı firmalarımız eşleştirilmiş ve kapsamlı, odaklı, uygulamaya dönük ve bilimsel bir çalışma ile son derece değerli kazanımlar elde edilmiştir.

Bu amaçla, programın 2. döneminden itibaren sene içerisinde programa katılım için farklı dönemlerde gelen talepleri ve başvurulan cevaplamakta gecikmemek amacıyla, program başvurularının sene içerisinde 4 ayrı dönemde (Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim ayı) alınmasına karar verilmiştir.

Bu itibarla katılım koşullan ve programın yürütülmesi ile ilgili tüm detayları ekte belirtilen “İnoSuit – İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” çalışmamızın, 2018 yılı Ocak ayında başlayacaktır.

Ek: İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı (6 sayfa) İçin Tıklayınız.