TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Programı

Eyl 07, 2017

Sayın Üyemiz,

İlgi: TISK’in 14.08.2017 tarih ve REF:AR/1475 sayılı yazısı.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK)’ten alınan ilgide kayıtlı yazıda, Konfederasyonlarının, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkmdalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilkini 2014 yılında uyguladığı “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” programının 2017 yılı için başlatıldığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, “TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” sürecinde ilgili başvuruların TİSK tarafından 17 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edileceği; başvuru formuna ve detaylı bilgiye www.tisk.org.trve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği belirtilmektedir. Ocak-Şubat 2018 döneminde düzenlenmesi öngörülen törenle ödüllerinin sahiplerini bulacağı söz konusu program ile ilgili detaylı bilgiye eke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Duyuru Metni ve Başvuru Formu İçin Tıklayınız