Yunanistan’ın Başkonsolosu Charitidou’dan KTSO’ya Veda Ziyareti

Ağu 28, 2017

Edirne’de görev süresi biten Yunanistan Edirne Başkonsolosu Paraskevi Charitidou, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ’a veda ziyaretinde bulundu. Yapılan işbirlikleri ve çalışmalar ile güzel işlere imza attıklarını belirten Başkonsolos Charitidou, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ’a görev süresi boyunca verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ Başkonsolos Paraskevi Charitidou’na görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Atina’daki yeni görevinde başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ, Konsolos Charitidou’ya günün anısına hediyesini takdim etti.